Bewonersinformatie

 

De 61e Ronde van Warmenhuizen wordt dit jaar op zondag 23 juni verreden. Om de ronde weer tot een succes te maken hebben we de hulp van alle omwonenden nodig. 

 

Het parcours is dit jaar onveranderd. Het parcours loopt als volgt: Zwartepad (Start/Finish), Stationsstraat, Veilingweg, Oud Wulpendorp en de Dorpsstraat.

 

Wij verzoeken u vriendelijk om de aan het parcours geparkeerde auto’s op zaterdagavond al te verplaatsen naar een plek buiten het afgesloten parcours. Als u binnen het afgesloten parcours woont, dan adviseren we u uw auto ook te verplaatsen indien u deze gedurende het evenement wilt gaan gebruiken. 

 

Het parcours zal volledig worden afgesloten vanaf 10:00 uur in de ochtend. Het kan echter al zijn dat de doorgang tussen 08:00 en 10:00 uur (deels) geblokkeerd zal zijn tijdens de opbouwwerkzaamheden. Na de laatste categorie om ca. 18.30 uur zal het parcours weer vrijgegeven worden.

 

Tenslotte
Van oudsher staat de wielerronde van Warmenhuizen bekend als een groot feest voor zowel de renners als  supporters. Wij roepen iedereen die aan het parcours woont graag op om de vlag (van Warmenhuizen) uit te hangen en het feest samen met ons mee te vieren. 


In de onderstaande brief vindt u nog meer informatie. 

Bewonersinformatie 2023
PDF – 604,4 KB 252 downloads