Bewonersinformatie

 

De Ronde van Warmenhuizen wordt dit jaar op zondag 26 juni verreden. Om de ronde tot een succes te maken hebben we de hulp van alle omwonenden nodig. 

 

Het parcours is dit jaar vanwege het achterstallig onderhoud aan de Veilingweg gewijzigd. In de toekomst zal de ronde hier weer overheen treden, maar is de ronde ook vernieuwd. Het parcours loopt als volgt: Zwartepad (Start/Finish), Stationsstraat, Veilingweg, Posthoorn, Alingterp, Burgermeester Noletstraat, Burgemeester Burgerstraat, Kerkhoflaantje en de Dorpsstraat.

Wij verzoeken u vriendelijk om de aan het parcours geparkeerde auto’s op zaterdagavond al te verplaatsen naar een plek buiten het afgesloten parcours. Als u binnen het afgesloten parcours woont, dan adviseren we u uw auto ook te verplaatsen indien u deze gedurende het evenement wilt gebruiken. 

Het parcours zal worden afgesloten vanaf 10:00 uur in de ochtend. Het kan echter al zijn dat de doorgang tussen 08:00 en 10:00 uur (deels) geblokkeerd zal zijn tijdens de opbouwwerkzaamheden. Na de laatste categorie om ca. 18.30 uur zal het parcours weer vrijgegeven worden.

Tenslotte
Van oudsher staat de wielerronde van Warmenhuizen bekend als een groot feest voor zowel de renners als  supporters. Wij roepen iedereen die aan het parcours woont graag op om de vlag (van Warmenhuizen) uit te hangen en het feest samen met ons mee te vieren.


In de onderstaande brief vindt u nog meer informatie. 

Bewonersinformatie 22
PDF – 395,5 KB 133 downloads