Stichting Wielersport Warmenhuizen

Gepubliceerd op 28 april 2024 om 15:45

Na zestig prachtige edities geeft ijsclub de SIS het stokje door aan stichting Wielersport Warmenhuizen. 

Het begon allemaal met een bescheiden begin, toen een handvol enthousiastelingen besloot om de eerste wielerronde te organiseren in 1962. De IJsclub de SIS, die alom gerespecteerd was in de gemeenschap vanwege hun passie voor sport en hun onwrikbare toewijding, nam de leiding. Met hun expertise en vastberadenheid zorgden ze ervoor dat het evenement vlekkeloos verliep, en al snel groeide de wielerronde uit tot een jaarlijks hoogtepunt waar het hele dorp naar uitkeek.

Elk jaar bracht nieuwe uitdagingen met zich mee, maar de leden van de IJsclub de SIS stonden altijd paraat. Of het nu ging om het regelen van de route, het verzorgen van de veiligheid van de renners, of het organiseren van festiviteiten voor de toeschouwers, ze deden het met een glimlach op hun gezicht en een onuitputtelijke passie in hun harten.

Na vele jaren van toewijding en passie heeft de IJsclub de SIS besloten het stokje door te geven aan de nieuwe Stichting Wielersport Warmenhuizen. Met een mix van trots en hoop kijken ze uit naar een nieuw tijdperk voor de wielersport in hun geliefde dorp. Het jonge bestuur bestaande uit (v.l.n.r.) Vince Goudsblom, Sven Burger, Kris Kamper, Ramon Heistek en Leon Burger kunnen blijven rekenen op de hulp en steun vanuit de SIS. 

Als nieuw opgerichte stichting willen we graag stilstaan bij de voorbije zestig edities die IJsclub de SIS georganiseerd hebben. We zijn vol lof over de SIS en alle vrijwilligers die jaar in en uit de wielerronde mogelijk hebben gemaakt. De ronde van Warmenhuizen is al jaren een hoog aangeschreven wedstrijd met een prachtige erelijst, een mooie verdienste van de hele organisatie. Wij danken het vertrouwen en ondersteuning vanuit de SIS, op naar een geslaagd 61e editie van de K-Dekker Bouw & Infra Ronde van Warmenhuizen op 23 juni! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.