Hoofdsponsor K_Dekker

Gepubliceerd op 13 mei 2022 om 12:28

De ronde van Warmenhuizen en K_Dekker bouw & infra b.v. slaan de handen ineen

 

Vol trots maken wij bekend dat de wielerronde de aankomende drie jaar bekend zal staan als de ‘K_Dekker ronde van Warmenhuizen’. Wij zijn onwijs blij met het vertrouwen dat K_Dekker in ons heeft. Dit geeft ons een stabiel fundament om de wielerronde de komende jaren verder uit te bouwen.

 

Als organisatie waren we op zoek naar een hoofdsponsor die veel affiniteit heeft met het dorp en de wielersport. De eerste contacten werden gelegd met bedrijfsleider en groot wielerfan Wil Pronk. Naast zijn enthousiasme voor de vernieuwde wielerronde spraken wij enkele collega’s die hetzelfde uitten. Zo sprak eigenaar Klaas-Jan Dekker zijn lof uit voor het initiatief naar de drie nieuwe bestuursleden: ‘Zeker in deze tijd is de vrijwilligheid vanuit het dorp bij dit soort evenementen van groot belang. Met ons bedrijf willen wij daar graag een steentje aan bijdrage.’ 

 

K_Dekker heeft milieubewustzijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Als organisatie delen wij deze gedachte en we zijn dan ook erg blij dat wij tijdens de wielerronde gebruik mogen maken van het duurzaam materieel dat K_Dekker beschikbaar stelt. Zo zullen we uitpakken met elektrische volgauto’s, elektrische scooters als begeleiding van de Dikke Banden Race en een hybride aggregaat voor de stroomvoorziening. 

 

We kijken ernaar uit om er samen met K_Dekker de komende drie jaar een groots wielerspektakel van te maken!

Reactie plaatsen

Reacties

jan van den berg
2 jaar geleden

Goed gedaan, Klaas