60 jaar K_Dekker Bouw & Infra

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 21:33

Onze hoofdsponsor viert net zoals ons hun 60e jubileum en dat gaan wij tijdens de wielerronde ook vieren! 

Net zoals vorig jaar is K_Dekker Bouw & Infra aanwezig met een stand op het veldje. Daarnaast maken we dit jaar opnieuw gebruik van de elektrische volgauto's en steps. Iedereen is welkom op het veldje en vakmensen zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met het bedrijf. 


Een stukje historie van het bedrijf
:
K_Dekker bouw & infra b.v. is sinds de oprichting in 1963 door Klaas Dekker onlosmakelijk verbonden met Warmenhuizen en Krabbendam. Dat is geen toeval: het familiebedrijf koestert van begin af aan de relaties met medewerkers, klanten en omgeving, hanteert duidelijke kernwaarden en ontwikkelt een duurzame visie op de bouw. De focus op behoud van het goede en oog voor het nieuwe is typerend voor de aannemer. De geschiedenis van K_Dekker geeft in zekere zin dan ook een blik op de toekomst, waarin samen, trots, inspireren, vooruitstrevend en succes de tijdloze rode draad vormen. Wat begon met het plaatsen van schapenhekken langs de Westfriesedijk is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig aannemingsbedrijf met ruim 190 medewerkers en werkzaam in bijna alle bouwsectoren! Ondertussen is de derde generatie al actief in het familiebedrijf.

 

Onze droomambitie:

Wij willen de beste aannemer worden. De aannemer waar opdrachtgevers het eerste aan denken voor realisatie van integrale, multidisciplinaire, bouwkundige oplossingen. De aannemer en ontwikkelaar die overtuigd is van de kracht van directe dienstverlening, snelle anticipatie en verbinding met sterke partners, en die volgens de juiste prijs-kwaliteitsverhouding zijn product aan de klant levert. Een werkgever waar mensen graag willen werken en een betrouwbare partij waarmee partners graag willen samenwerken.


Kernwaarden (identiteit):

Onze kernwaarden zijn ons ethisch kompas. Wat streven we na, wat vinden we nou echt belangrijk? Die kernwaarden vormen onze identiteit en het fundament van waaruit wij werken. Ze zijn het DNA van onze organisatie – ze verwoorden niet wat we doen, maar hoe en waarom wij als bedrijf doen wat we doen. Onze kernwaarden zijn niet vrijblijvend, ze zijn het hart van de organisatie: onbespreekbaar ons fundament.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.