Rondemiss 2023: Sterre Kuijs

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 10:47

Rondemiss 2023: Sterre Kuijs!

Wij als organisatie vinden het ontzettend leuk dat je dit jaar onze rondemiss wilt zijn,  in verband met ons 60e jubileum en speciale editie. Zou je jezelf kunnen voorstellen?
Ik ben Sterre Kuijs en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Warmenhuizen en ik heb dit jaar mijn VWO-diploma gehaald. Ik ga volgend schooljaar Political Science studeren aan de Universiteit van Amsterdam.


Vanuit het S.I.S.-bestuur weten wij dat je al langere tijd schaatst, kan je daar wat over vertellen?

Sinds dat ik jong ben schaats ik al, ik ben met schaatsen in aanraking gekomen omdat mijn zus bij de S.I.S. in Warmenhuizen schaatste en toen ben ik ook lid geworden. Ik bleef de sport leuk vinden en sinds vorig jaar richt ik me op het marathonschaatsen. Op dit moment schaats ik voor mijn tweede jaar bij de marathonselectie van Alkmaar. Komende winter ga ik voor het eerst landelijke marathonwedstrijden rijden voor schaatsteam OCRE HAAK. Ik het vind het schaatsen zo leuk door alle gezellige mensen om mij heen en omdat het een toffe sport is.

Ik heb geen uitgesproken doel om prof te worden en rijd ik geen podium op belangrijke wedstrijden maar ik wil mezelf vooral blijven verbeteren en vind het enorm leuk om te doen.


Wat leuk om te horen dat je zoveel plezier beleeft aan het schaatsen! Zit je zelf ook wel eens op een racefiets voor training of als hobby?
In de zomer wielren ik veel als training voor het schaatsen, lange duurriten vind ik leuk en gezellig om te doen. Ik heb nog nooit een wielerwedstrijd gereden, de wedstrijden vind ik zelfs een beetje eng dus ik ben liever supporter vanaf de zijlijn.

 

Ben je al eens eerder rondemiss geweest en heb je er een beetje zin in?
Ik ben nog niet eerder wielermiss geweest, maar ik heb er enorm veel zin in. Tot nu toe heb ik een hele leuke jurk en schoentjes bij ZoHip en SHOETH uitgezocht en zijn mijn nagels mooi gelakt door Nails by LOIS, dus de voorbereidingen gaan goed!

Heb je een favoriet voor zondag en zijn er bekenden van je die meedoen aan de wielerronde?
Er doen meerdere bekenden van mij mee aan de wielerronde en veel bekenden komen ook kijken dus het wordt een gezellige dag. Bij de dames heb ik een wedstrijdfavoriet, namelijk mijn vriendin Maartje Redder!

Een speciale dank gaat uit naar onze partners die onze rondemiss tip-top voor de dag laat komen!
Kleding:              ZoHip!
Schoenen:         SHOETH
Make-up:           MooiZo!
Haar:                    Kapsalon SamSam
Nagels:                Nails By Lois
Bloemstuk:       De Meiden van Spaansen
Auto:                    Gomes Mercedes-Benz

 

Wij wensen Sterre veel succes met alle trainingen voor het komende schaatsseizoen en wensen haar vooral heel veel plezier aankomende zondag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.