Rondemiss 2024: Zus Poland

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 13:11

Zou jij jezelf kunnen voorstellen? 

Ja natuurlijk! Ik ben Zus Poland, 21 jaar en ik woon al mijn hele leven in Warmenhuizen. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Op dit moment ben ik werkzaam voor een strandtent maar hoop binnenkort wel in de fashionwereld aan de slag te gaan!

 

Wat is jouw relatie met wielrennen? 

Mijn ouders wielrennen bijna elk weekend wel, daarnaast is mijn zus renster voor VolkerWessels Women’s Pro Cycling team. Mijn zus moedigen we dan ook vaak aan bij wedstrijden en dat gebeurt ook steeds vaker voor mijn broertje. Hij rijdt namelijk af en toe wedstrijden mee met team Goudenbod-Parkhotel. 

 

Je bent zelf dus niet gaan wielrennen? 

Nee, ik ben zelf niet gaan wielrennen. Mijn ouders hebben het echt geprobeerd om mij op de wielrenfiets te krijgen, alleen kwamen we er al snel achter dat het niet voor mij was weggelegd. Ik hardloop wel heel erg graag en doe ook al langere tijd aan kickboxen!

 

Wat vind je ervan dat je rondemiss mag zijn bij de wielerronde van Warmenhuizen?

Ja, ik vind het echt ontzettend leuk. Ik ben ook al eens eerder rondemiss geweest bij de Ronde van Zijdewind. De Ronde van Warmenhuizen wordt de laatste tijd daarentegen wel steeds groter aangepakt dus vind ik het bijzonder en vooral heel erg leuk dat ik de rondemiss mag zijn in mijn eigen dorp!

 

Heb je zelf ook nog favorieten of bekende die zondag mee doen? 

Er doen voor mij eigenlijk ieder jaar weer een hoop bekenden mee uit de regio en heb  eerlijk gezegd dan ook niet echt een favoriet. Ik hoop vooral dat er iemand uit Warmenhuizen met de winnaarstrui vandoor gaat!

 

Kijk je al een beetje uit naar zondag? 

Jazeker, ik kijk heel erg uit naar zondag! Ik hoop alleen wel een beetje op mooi weer, maar dat komt vast goed. Ik zou het namelijk zonde vinden als ik een jas aan moet doen over m'n uitgekozen jurk. 

 

Wij wensen Zus vooral heel veel plezier aankomende zondag!

 

Een speciale dank gaat uit naar onze partners die onze rondemiss tip-top voor de dag laten komen!


Kleding:           ZoHip!
Schoenen:       SHOETH
Make-up:         MooiZo!
Haar:               Kapsalon SamSam
Nagels:           Nails By Lois
Bloemstuk:      De Meiden van Spaansen
Auto:               Gomes Mercedes-Benz

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.